4 Blocketannonser från Uppsalas alla hörn

När man ständigt lever på svältgränsen finns det bara en plats att vända sig. Blocket. Åh, du heliga moder av prutning och onödiga ting. Hör min bön och giv mig... en gigantisk väsande kackerlacka för en tjuga?

nbsp;

Få gånger här i livet har jag varit så säker. Den bara inte väser, utan lever också Skulle du någon gång behöva ett lager av strålningsskydd från den snarkommande domedagen är det bara köpa ett-till-två dussin av dem här typerna. Se det på den ljusa sidan: aldrig igen kommer du behöva/kunna sova.

nbsp;

Djurtema? Ptja, varför inte. Dessa hönor och tuppar är inte bara hönor och tuppar utan även vackra hönor och tuppar. Och för en så liten slant som 50 vackra riksdaler kan de bli dina. *Säljaren tar alltså bara betalt i vackra pengar.

nbsp;

Skjut en björn. Den perfekta julklappen till alla jägare. Björnen har till och med varit snäll nog att måla ut sina inre vitala organ. Den bara ber om att bli skjuten. Tror ni mig inte? Fråga Björn skytte tavlor själv då.

nbsp;

Lika verklig som björnen innan, har vi denna personliga favorit. Länge har människan kämpat med frågan om hur vi kan bli ett med min mobil. Och här är svaret. Spänn på dig denna överergonomiska fairytradekartong och se dina messenger-meddelande poppa upp din näthinna. Allt detta och inget mer för bara 130 kungar.