Någon slags introduktion

I somras satt jag och Bella på en bar i Göteborg. Klockan var runt 01.30. En typisk måndagsnatt. Lagom salong. Så trillar det in ett mail: ”Blogga för Ergo?”. Ehh, ja tack Ni förstår ju att det här var ”väääääärldens bästa idé” just då. Jag svarar direkt. ”Vi kör”.

Här någonstans börjar jag och Bella måla upp en bild; vi ska skriva djupa, fängslande krönikor, uppdatera dösmaskigt skvaller från livet på eko, utvärdera studentlivet i Uppsala som ingen någonsin gjort förr. Totalt wild n’crazy

Bli nåt slags bloggvärldens svar på Thelma amp; Louise.

nbsp;

Jag kan ju säga på en gång att inget av ovanstående kommer inträffa. Vi kommer försöka skriva lite smarta krönikor, absolut, om saker vi tycker är viktiga. Men förvänta er inga litterära storverk. Smaskigt skvaller kommer visserligen förekomma, dock i något censurerad version; det känns onödigt att ge ekonomerna ännu sämre rykte än vad vi redan har. Och det där med utvärdera studentlivet, jag är inte säker på hur många fredagsinlägg ni vill läsa av typen ”det va fan grymt i kakel, men landskap sög” (Bella nämnde att jag är en äkta ekonom va?).

nbsp;

Jag har faktiskt lite svårt att säga vad exakt jag kommer skriva om. Men jag vet vad jag INTE kommer skriva om. Det blir absolut inga bilder på min middag. Inga inlägg som ”först gick jag till gymmet, sen blev det plugg hela dagen, myys”. Inga dagens outfit. Jag tycker helt enkelt inte att det är intressant.

nbsp;

Om ni tycker att det vi sedan väljer att skriva om är intressant, det får vi se. Vi hoppas verkligen det i alla fall.

nbsp;

Vi kör.


nbsp;

/Hedvig

nbsp;