Det var då det

Kommer ni ihåg tiden då ni var yngre? Alla nya känslor som infann sig, alla ”problem” som uppstod, alla stunder av lycka och alla jäkla tårar man grät. nbsp;Typ första gången jag var kär. I ett år gick jag runt och var kär i en person jag hade träffat två gånger. Jag matade kärleksförklaringar i min dagbok och trodde på riktigt att jag ville gifta mig med den personen. När jag blivit några år äldre var jag tvungen att gå in och korrigera i dagboken; ”Så var det inte alls. Gud vad töntig jag var”. nbsp;

Men det var härligt. Det var härligt att ens största problem alltid bottnade i killbekymmer eller hur man skulle få tag på sprit till helgens bravader. I ”trivsamma” Tyresö som jag kommer ifrån, fanns det en man vid namn ”Ryssen” som langade Koskenkorva till alla fjortisar i stan. Jag minns så väl, att jag några dagar före min 18- årsdag ensam mötte upp ”Ryssen” vid ett industriområde. Naiv var nyckelegenskapen hos mig. Som när jag liftade med postbilen en tidig lördagsmorgon med ett busskort, en mobil, en plånbok och ett par skor kort. nbsp;Som ung existerade ofta en söndagsångest utan dess like. Så då även på lördagar.

Tanken var att nbsp;posta en bild från denna underbara tid så gick in på playahead.se för att se vad som fanns kvar i fotoalbumet men upptäcker. Sidan är nere. En era är slut. Äldre dagar väntar.

nbsp;/BeeeLLaA