Lyfter på kjolen och tackar för idag.

Är hemma i Stockholm över helgen och jobbar. Jag undrar när man ska sluta säga hemma till ett ställe där man faktiskt inte bott de senaste månaderna, åren. I vilket fall. Här bor i alla fall min mor och far och bror under samma tak. Min syrra har tagit det mesta av hennes pick och pack och bosatt sig ute på en ö. Det är faktiskt sant.

Jag tror att min bror är inne i nbsp;en väldigt krisig ålder. Förvirrande tid. Åtminstone hoppas jag på nbsp;det efter kvällens uttalanden..

1. Mamma ber mig uppmärksamma min brors visningsbild i telefonen. nbsp;Det är en bild på Megan Fox. Jag frågar min bror om han har sett hur Megan Fox såg ut innan hennes 36 operationer. Ja, det hade han. Jag säger något med att jag tycker att hon var mycket vackrare/snyggare innan. Det tycker inte han. Nähäpp. Vi pratar lite mer om henne, jag tar fram nbsp;några nbsp;före- och efteroperationenbilder nbsp;och visar för mamma.. Min bror säger; nbsp;

Det enda man blir så jäkla besviken på är att hon är så kort. typ 1,50 m.. i filmerna ser hon ju jättelång o snygg ut. De måste typ filma henne uppifrån eller nått..

Kan inte riktigt förstå besvikelsen. Kommer min bror någonsin att ha en närmare relation till Megan Fox än genom tv- rutan?

nbsp;2. Vi pratar om kvällens senare höjdpunkt, Så mycket bättre . Vi kommer här in på artisterna och på Petra även kallad September. Och här minns jag inte lika tydligt, men summan av kardemumman. September blev bara känd för att hon är snygg. och Robyn är ful. Just so you know.

nbsp;

Det här med att påpeka hur kvinnor ser ut i tv, rent kroppsligt, är återkommande, i alla fall denna weekend.

Igår var det någon som var tvungen att påpeka att den lite större, enligt mig väldigt vackra tjejen nbsp;i Idol , inte bara var större. Hon var fet. Är fet. Jag kanske inte är bättre själv när jag påpekar att den ena manliga idoldeltagaren är kusligt lik Lotta Bromé, men jag har åtminstone vett att skylla på tjejerna i sminket.

ah, bla, bla, bla.

Tack och gonatt

/Bella

nbsp;

nbsp;

nbsp;

nbsp;