Comments ahoy

Ergo jobbar på bra med bloggarna nu, och som ni kan se har vi fått en egen flik på förstasidan. Dessutom har de äntligen implementerat den efterlängtade kommentarsfunktionen samt add-ons för att dela inlägg via olika sociala medier. Props för det

***

I övrigt åt jag som bekant världens i särklass godaste macka i fredags. Jag kan med glädje meddela att jag dessutom unnade mig själv ett mästerverk såväl till frukost som till tentamål. Dessutom måste jag tillstå att den himmelska rätten motsvarade förväntningarna mer än väl. Kanske var det också därför jag kände att det gick alldeles förträffligt på tentan också.

Däremot måste jag, nu när jag ändå råkade komma in på tentan, gnälla lite. Jag tycker ju om det så förbannat mycket.

Det var nämligen så att på det sista seminariet innan tentan sade vår seminarieledare, tillika tentaförfattare, att there will be no questions about any terminology what-so-ever . Underbart, tänkte vi, eftersom det känns mer relevant att kunna applicera grammatiken praktiskt och förklara varför man gör som man gör, snarare än att ha en fullgod definition på vad en nominal relative clause är.

Men tro fan att den sadistiska lärardjävulen kröp fram i henne när hon skrev den satans tentan i alla fall. För nog jävlar fick vi en fråga som enbart gick ut på att definiera lexical and auxiliary verbs .

Jag ger blanka fan i att den bara var värd 2 av de totala 70 poängen grammatikdelen innehöll och att jag mycket väl kan definiera de två begreppen. Det handlar om principer, och där är jag fullständigt obeveklig, oresonlig och brutal.

Och inte nog med det, det var dessutom rena massakern av den svenska text vi skulle översätta. (Okej, det kan ha varit så att ett ord och ett punktuationstecken saknades, men det är inte okej någonstans 1111111ett) nbsp;

Gör om, gör rätt.

***

Jag vill också passa på att hetsa alla som vill om att det kommer att hållas en hejdundrande trevlig pubrunda imorgon. Strax innan kl. 18:00 samlas ett gäng av ännu okänd storlek utanför V-Dalas pub. Var där eller var fyrkant.

Facebook-evenemang hittar ni här

***

Så, se nu till att gilla det här för allt vad ni är värda och kommentera utförligt om vilken ångvältsmanglad jubelidiot jag är.