Damn you, brain

Tydligen har jag börjat läsa geografi istället för engelska. Ja, något fel är det då fan på mig, eftersom jag har suttit hela jävla dagen och präntat in världens länder inklusive huvudstäder samt USA:s delstater, också de med respektive huvudstad.

Egentligen är ju detta inga som helst problem. Jag gör väl vad fan jag vill med min fritid. Tyvärr finns det som vanligt en liten hake. Haken råkar vara att jag i klassiskt Stefan-manér är odisciplinerad och har ett helt gäng uppgifter att göra, såväl släpande som framtida sådana.

På något vänster tycker tydligen min hjärna, och därmed jag själv, att nbsp;istället för att göra de uppgifter jag faktiskt har i skolan nbsp;är det mer värt att jag lär mig att N Djamena är huvudstaden i Chad, att Pitcairn Island ligger i Oceanien och har huvudstaden Adamstown samt att Jefferson City är the shit i den amerikanska delstaten Missouri. Det känns så braaaa

Extra bra blir det ju eftersom jag pluggar på lärarprogrammet, som råkar vara... Låt oss säga relativt rödfärgat . Detta innebär ju faktakunskaper är fullständigt överflödiga. Inte för att jag tänkte läsa geografi i skolan igen, vilket ju bara gör det ännu dummare, men om jag skulle göra det vore mina nyvunna landvinningar inom ämnet helt värdelösa.

Varför i helvete ska jag tycka att onödigt vetande och allmänbildning är så jävla roande?

FML.