Roliga saker att göra i Uppsala över sommaren

Sommaren stundar och alla dina vänner kommer att dra hem. Du är fast i Uppsala och undrar om det finns något kul att göra? Här listas alla roliga aktiviteter Uppsala bjuder på under en sprudlande händelserik sommar.

6 lögner du dragit i ditt personliga brev

Ångesten över att inte ha kirrat ett sommarjobb innan vintern ens tagit slut trumfas endast av ångesten från att glömma låsa toadörren. Desperationen vet inga gränser när man söker jobb och let’s face it – alla vrider vi lite på sanningen. Här listas sex lögner du garanterat dragit.

Spökplumpens guide till Melodifestivalen 2017

Årets musikfest står runt hörnet och du kommer att dras in i den vare sig du vill eller inte, så det är lika bra att du passar på och läser på vad som komma skall.

Hur blir ditt 2017? Spökplumpen har svaret!

Tycka vad man vill om 2016, men hur blir det kommande året? Spöklumpen har dammat av spåkulan och berättar hur ditt stundande år ser ut.

Hur du hanterar din skitjobbiga släkt i jul

Det strömmar in läsarbrev och så här vid juletid är temat nästan uteslutande studenters skräck för olika sorters släktingar och diverse annat löst folk man måste dela svettiga köttbullar med till tonerna av en C-kändis som slaktar våra allra mest heliga jullåtar. Den årliga julmiddagen stundar och Spökplumpen hjälper dig att navigera bland allt från smygrasister till tävlingsvarulvar.

Syndicate content