Kantarellgryta med pasta

Höst = Kantarellsäsong! Här kommer ett recept på en supergod kantarellgryta som med fördel serveras med pasta. Kantareller är oftast dyra men om du plockar de själv kan denna recept bli otroligt billig för en student och samtidigt kännas superlyxigt.

I'm out.

Examensceremoni och tankar om "high school"-filmer från 80-talet.

Hipsterodla ett avokadoträd

Har du velat odla ett avokadoträd hemma? Här kommer en guide med tips och trix för hur du ska lyckas med din odling! Billigt, enkelt och otroligt studentigt!

Funderingar kring forskningsvärlden

Dagen har bestått av att dricka mängder med kaffe och försöka hålla fokus på examensarbetet. Jag trodde att bioanalytisk kemi och galenisk kemi var de tuffaste kurserna på min utbildning, men oj vad jag fått äta upp de orden! Trots det, så är examensarbetet det roligaste och mest givande jag fått göra sedan jag började på apotekarprogrammet. Forskning är ju något jag sneglat på sedan tidigare och detta ger ju definitivt en försmak till vad man kan förvänta sig om man beslutar sig för att doktorera.

Välkomna!

Då har en ny bloggare tagit plats i Ergos bloggteam, så jag vill passa på att välkomna er läsare till detta hörn av Ergo.nu.

Syndicate content