Sexdrömmar om Paow v/s utfodring av man

Foto: Sandra GunnarssonPaulina Gustafsson läser kulturentreprenörsprogrammet med inriktning konstvetenskap och estetik.

Jag simmar, nej svävar, vänta... jag flyger, över öppet hav. Vågorna är skummigt vita och grå krokodiler forsar fram vid min sida. Nattklubbens rökiga lasrar dunkar ikapp med musiken och bakom skynket sitter Paow från Paradise Hotel och jag måste gå fram till henne för hon har en present till mig, och jag hånglar upp henne. Tillbaka i det öppna havet. Jag måste leverera snäckan som jag gömt i mitt hår till kaptenen på den stora båten med pingvinerna och...

Alarmet på min HTC 8s går igång. Mobilens vibration skallrar mot golvet. Som alltid är kroppen tung, huvudet bultar lite. Ärligt talat vill jag tillbaka till drömmen om Paow på nattklubben.

Jag tvingar upp ögonen med tanken på anledningen till alarmet, min uppgift: att göra smoothie. Mannen som sovit vid min sida är redan uppe. Mannen som jag delar säng med, mannen som ger mig stora sugmärken i nacken, är redan påklädd. Själv sover jag naken, och min första prio är att ta på mig raggsockor och kissa innan jag gör den där jävla smoothien. För mannen äter inte frukost. Och jag har fått för mig att det är så en ska gå tillväga för att visa tillgivenhet, att begå Matning och Morgonhångel av Man. Mannen pendlar till sitt jobb som läkare medan jag är en filosofistudent med kopiösa mängder självstudier. Jag går därför inte upp tidigt och jag äter frukost. På natten drömmer jag om att flyga samt (lite för ofta) om opassande scenarion med opassande personer.

För det mesta slänger jag i en skalad banan, en näve frysta jordgubbar från Ica Basic, lite apelsinjuice, yoghurt och havregryn i den plastiga mixern (även den från Ica) och står ut med det gräsliga ljudet, kysser hejdå, fortfarande naken förutom raggsockorna på mina fötter, för att sedan stappla tillbaka till sängen där jag somnar om och snoozar lite för länge.

Det går lite för många veckor kantade med samma mönster innan jag inser att det blivit en rutin. Jag undrar i mitt stilla sinne om jag är vuxen nu. Jag undrar om jag fastnat i ekorrhjulet, eller om jag fastnat i en kvinnofälla då jag begår Utfodring av Man.

Men å andra sidan äter jag fortfarande min banan på mackan med jordnötssmör och drömmer sexdrömmar om Paow i Paradise Hotel.