Annons
Området på Studentvägen var avspärrat på förmiddagen efter dödsfallet.
Foto: Sandra Gunnarsson

Polisen söker nya vittnen


Misstankarna mot mannen som greps för det misstänkta mordet på Studentvägen har försvagats. Polisen hoppas nu komma i kontakt med personer som har uppgifter av värde för utredningen.

I onsdags anhölls och greps en man i 20-årsåldern, skäligen misstänkt för mordet på Studentvägen. Uppsalapolisens presstalesperson Christer Nordström uppger dock för SVT Nyheter Uppsala att han efter förhör inte sitter frihetsberövad i koppling till dödsfallet.

– Han är inte helt avförd från utredningen.

Polisen är nu måna om att komma i kontakt med personer som kan ha sett något.

– Det är av största vikt att vi kan kartlägga offrets sista tid i livet. Vi har fortfarande ingen som har sett själva dådet, så vi vill jättegärna komma i kontakt med någon som kan ha sett något. Inte nödvändigtvis då under tisdagsmorgonen utan även under dagen innan och så vidare, säger Uppsalapolisens Christer Nordström till SVT Nyheter Uppsala.

För närvarande arbetar polisen vidare med flera olika teorier. Man tror att brottsoffret befann sig i området för att samla pant, men det är oklart om han mördades på samma plats som han hittades.

nbsp;


Annons

Annons

Läs mer

2024-03-26 08:41
Uppsala hamnar i biottenskiktet i en ny ranking över de bästa studentstäderna i Sverige 2024, enligt en undersökning av…
2024-03-25 08:45
En man har vid två tillfällen, 5 och 6 mars, ofredat kvinnor sexuellt på campus Engelska parken. Det rapporterar UNT…
2024-03-18 11:10
I januari tillsattes en arbetsgrupp som ska utreda förutsättningarna för att flytta om verksamheten inom Campus Gamla…