6 lögner du dragit i ditt personliga brev

Ångesten över att inte ha kirrat ett sommarjobb innan vintern ens tagit slut trumfas endast av ångesten från att glömma låsa toadörren. Desperationen vet inga gränser när man söker jobb och let’s face it – alla vrider vi lite på sanningen. Här listas sex lögner du garanterat dragit. nbsp;

nbsp;

nbsp;

“Jag har lätt för att ta mig in i nya grupper och gillar att träffa olika typer av människor”

Sanningen: Jag söp mig dyngfull under insparksveckan bara för att dämpa ångesten av att behöva anpassa mig efter 40 nya människor jag måste umgås med i minst 3 års tid och inte kommer att kunna ta bort från varken LinkedIn eller Facebook eftersom de KANSKE kommer gynna mig karriärmässigt. När jag är hemma i korridoren lagar jag mat 03:47 för att garanterat slippa andra grannar och jag spenderar fredagkvällen med att fuska i På Spårets Duo-app genom att fort som fan googla svaren och hetsäta sourcream and onion-chips.

nbsp;

“Jag är teknisk och har lätt för att lära mig nya saker”

Sanningen: Jag läser till civilingenjör i elektroteknik och kan photoshoppa min pojkvän till en gris men vågar trots detta fortfarande inte byta en glödlampa själv utan att kolla på WikiHow, YouTube samt ringa minst tre livlinor.

nbsp;

“Jag är en bra kommunikatör”

Sanningen: Min kattbild fick 269 upvotes på Jodel för ett år sedan.

nbsp;

“På fritiden gillar jag att träna och hålla igång kroppen”

Sanningen: Jag behöver min inhalator efter att ha gått upp för backen i Flogsta och tar hissen en våning upp på ITC. Den enda anledningen till att jag fortfarande betalar för mitt gymkort är att jag kan behöva gå på toa i stan.

nbsp;

“Självklart hoppas jag på ett långsiktigt samarbete”

Sanningen: Självklart hoppas jag på att ni tänker anställa mig hela sommaren men ger mig ledigt under Summerburst, Bråvalla och alla helgdagar samt min hunds födelsedag.

nbsp;

“Jag är bra på att multi-taska”

Sanningen: Jag kan äta godis, kolla på Netflix och hata mitt liv samtidigt.

nbsp;

nbsp;