En såndär söndag

Hej bloggisen,

Här trummar lifvet på. Jag har kommit in i en bra avvägd vardagslunk; med någon typ av förutsägbarhet som jag behöver för att vara en någorlunda stabil människa, men samtidigt inte FÖR vardagslunkig då ingen dag egentligen är den andra lik.

Just nu sitter jag på Backstay med min Uppsalakollega Lisa, som jag hängt med i ett dygn nu. Halva dygnet har vi spenderat med att kolla Twin peaks och äta mango i min säng, och resten av dygnet med att sitta här. Backstay är caféet på ett vandrarhem som ligger centralt, och även vårt stammisställe. Det finns något härligt i att se folk från världens alla hörn komma och gå, men själv sitta i sitt favorithörn med sitt färska mintte och banankaka. (Man får alltid en banankakesnutt till kaffet/tet som är väldigt äcklig, men man äter den ändå. Jag har ibland tänkt att om alla gemensamt bara slutade äta dem så skulle personalen märka att de alltid ligger kvar på brickan och förstå att ingen vill ha deras banankaka. Men som med alla stora förändringar så måste man börja med sig själv, och jag åt precis upp min banankaka. Idag igen).

Min tisdagslektion i Bryssel är inställd, vilket känns bra. Många har hört av sig och frågat hur läget är i Gent, och trots närheten till Bryssel känns det lugnt här.

Den senaste veckorna har temperaturen sänkts med tusen grader per dag. Igår haglade det. Här kommer en RIP-värme-och-sol-bild från inte SÅ länge sen, när jag och Lisa firade att det var fredag med varsin Meat lover eller Meat monster eller vad det hette på det som ryktas vara Gents bästa hamburgerställe, Ellis gourmet burger. (Det var innan jag bestämde mig för att bli 75 -vegeterian).

nbsp;

nbsp;

Puss och kram och puss och ta hand om er och varandra. Det är viktigt.

nbsp;

nbsp;