Heeeeej bloggen

nbsp;

Här kommer ett prograstineringsinlägg från min pluggrotta, som jag har skapat mig på cafét jag vistas på. Imorgon har jag prov i nederländska, vilket nog hade känts bättre om jag 1) Hade pluggat under terminen 2) Hade gillat nederlänska 3) Inte hade blivit magsjuk i förrgår. Men jag kämpar på.

I helgen var jag och Lisa i Leiden, Holland, och hälsade på en kompis som också är på utbyte den här terminen (och densamma som övertalade mig att söka utbyte dagen innan sista ansökningsdag. God bless.) En vacker dag, när jag är frisk och ostressad, ska jag visa er bilder därifrån. Vi bodde i en otrolig lägenhet vi fick hyra via Airbnb, spenderade en dag i nbsp;marijuanadoftande shoppingdag i Amsterdam och drack alldeles för mycket vin. Dagen efter sistnämnda kvällen hittade jag en film i min mobil, där Lisa och några australiensiska tjejer dansar på ett väldigt sexigt sätt till Justin Biebers Sorry på handfaten på klubbens toalett. Ska be Lisa om tillåtelse att lägga upp den här, men gissar på att det blir ett nej tyvärr.

Nu stormade massa skrikande personer in här och satte igång en öl- och brädspelskväll. As.

Bild: Om ni känner för att sympatiplugga lite modala verb. nbsp;