I m out.

Hej och ursäkta den långa frånvaron i bloggen. Har haft så många bollar i luften sista månaden, det mesta involverade examensarbetet och att hinna klart med de sista laborativa uppgifterna. Sen ska man såklart inte bortse från hetsen med att skriva klart examensrapporten också Men nu är allt över och i fredagen gick jag och min klass ut som masterstudenter. Men apotekarexamen får jag först efter en sex månaders lång praktik på ett öppenvårdsapotek som jag påbörjar i september.

Vad som händer denna sommar är fortfarande oklart men har fått en grej för high school -filmer från 80-talet. Även om dessa filmer har en tunn storyline så föreligger det en viss charm i sättet karaktärerna hanterar vardagsproblem där allt blir så mycket mer dramatiskt. Det som däremot är lite tråkigt är väl bristen av girlpower i dessa 80-tals filmer. Den manliga karaktären får mer utav en huvudroll medan den kvinnliga karaktären har mer en biroll vars syfte oftast är att stärka mannens karaktär. Rätta mig gärna om jag har fel och ni läsare som är mer insatta i denna genre kan väl ge tips om bra filmer att se :)