Annons
Annons
Universitetshuset i Lund
Studenten ska bland annat ha spelat in sig själv när han onanerade i matteannexet vid LTH. I bild syns Lunds universitetshus, där har studenten dock inte onanerat, enligt vår kännedom.
Foto: Francois Polito/Wikimedia commons

Campusonanist i Lund: "Jag skäms något ofantligt"


Tidningen Lundagård, Ergos motsvarighet i Lund, rapporterade i fredags att det uppdagats att en student vid upprepade tillfällen har filmat sig själv när han onanerar på offentliga platser runtom i Lund. Bland annat ska han ha onanerat i matteannexet vid Lunds tekniska högskola, LTH, i andra campuslokaler och framför sitt sovrumsfönster i centrala Lund. Studenten ska sedan ha publicerat klippen på Pornhub och Reddit.

Studentens konton är numera raderade, men händelsen har diskuterats flitigt på Jodel (en app där man anonymt kan chatta med folk inom en tio kilometers radie som hade sin storhetstid i Uppsala 2015). LTH:s studentkår har informerat Lunds universitets säkerhetschef och rektor om händelsen.

Lundagård har varit i mejlkontakt med studenten i fråga som uppger att han skäms något ofantligt:

“Anledningen till att det hände var att jag länge nu blivit indoktrinerad av internetforum där detta beteende uppmuntras och är socialt accepterat. Så är ju självklart inte fallet hos den större massan. Om det vore möjligt vill jag få det ogjort”, skriver han i mejlet till Lundagård.

Incidenten påminner om den vid Uppsala universitet, som Ergo skrev om i maj förra året, där två personer spelade in en porrfilm i Sieghbahnsalen på Ångström.


Annons

Annons

Läs mer

2021-03-04 15:12
Uppsala universitet startar nu ett forskningsprojekt tillsammans med Region Uppsala i samverkan med Hundhjälpen i…
2021-02-24 11:35
Vetenskapsområdet för medicin och farmaci gör nu en satsning för att utbilda personal i första hjälpen till psykisk…
2021-02-18 11:20
Trots restriktioner och uppmaningar om att i första hand bedriva självstudier i hemmet misstänks att fyra…