Om Ergo

Tidningen Ergo grundades 1924 och ägs sedan 1940 av Uppsala studentkår. Redaktionen är obunden gentemot kårstyrelse och opposition. Fram till och med årsskiftet 2019/2020 utkom tidningen även i fysisk form, men numera existerar den enbart som webbtidning.

Vårt syfte
Ergo bevakar Uppsalastudenternas intressen. Våra huvudsakliga bevakningsområden är Uppsala universitet, studentkårerna, nationerna och studentlivet i stort.

Tipsa oss!
Vi är beroende av tips från våra läsare. Har du fått nys om ett nytt spännande forskningsprojekt som bedrivs vid UU? Arrangeras ett stort evenemang på din nation? Har din uppsatshandledare försummat sina åtaganden? Hör av dig! Inget tips är för litet eller stort så länge det på något sätt berör Uppsala universitets studenter. Självklart omfattas du som tipsar av källskydd.

Skriv för oss!
Vill du själv skriva för oss? Vi söker studentfrilansare som vill skriva för oss på ideell basis. Skicka ett mejl och berätta lite om dig själv och dina eventuella tidigare erfarenheter av att skriva redaktionellt.

Kontakt:

Chefredaktör
Telefon: 018 - 480 31 30
Email: chefredaktor@uskar.se

on ergo