Doktoranden lyckades inte övertala uthyraren med sitt sex-sms.
Foto: Lina Svensk

Doktorand erbjöd sex med student


För att få första tjing på en lägenhet skickade doktoranden en bild på en person som påstods vara hans student, och skrev att uthyraren kunde få ligga med den personen. Uthyraren har nu anmält doktoranden till rektor.

Ett flertal personer svarade på en lägenhetsannons. En av dem var en doktorand vid Uppsala universitet. Doktoranden blev mycket angelägen om att få hyra lägenheten och skickade under kvällen efter visningen många åtskilliga sms till uthyraren i syfte att bli prioriterad framför övriga spekulanter.

– Jag svarade inte på alla. Jag gick och lade mig, och när jag vaknade på morgonen hade jag fått ett sms som var långt ifrån accepterat, berättar uthyraren, själv student vid Uppsala universitet, för Ergo.

Doktoranden skrev att uthyraren kunde få ligga med en av hans studenter, och bifogade en bild på en kvinna i balklänning. Uthyraren svarade att meddelandet var olämpligt och att doktoranden inte skulle få hyra lägenheten.

– Han accepterade och bad verkligen om ursäkt, men jag tyckte ändå att universitetet behövde känna till vad som hänt, säger uthyraren.

Efter detta, som inträffade förra veckan, har uthyraren inte haft någon kontakt med doktoranden.

nbsp;


Annons

Annons

Läs mer

2023-10-04 09:54
Har du eller någon du känner en funktionsvariation och studerar vid Uppsala universitet?
2023-10-02 08:46
Efter ett rafflande konstituerande fullmäktige (konst-fum) i maj är det dags att sätta igång arbetet för det nya…
2023-09-26 09:35
Den senaste tidens våldsvåg i Uppsala har lett till oro bland invånarna. Många studenter är ofta out-and-about och rör…