Annons
Annons
GH
Foto: Uppsala universitet/David Naylor

Traderingsmiddag - silvret vilar på nya axlar


Under måndagskvällen ägde Uppsala studentkårs traderingsmiddag rum på Gästrike-Hälsinge nation. Ett sextiotal kårnära personer inklusive bland annat förtroendevalda, kanslister och hedersmedlemmar bjöds på middag i GHs festsal.

Medaljer av olika valör delades ut till de som bidragit till kårens verksamhet, kårens sittande vice ordförande Linnea Rydén tackades av till tårar och applåder.

Kvällen kulminerade i överlämningen av den stora silverkedjan, insignia för Uppsala studentkårs ordförande, lyftes av Anton Sanchéz Sulejmanis axlar efter två år på posten.  

Jag har haft kåren till låns i två år och för det är jag otroligt tacksam, säger en berörd Anton Sanchéz Sulejmani i ett känslosamt tacktal som åtföljs av en flera minuter lång stående ovation.

Tillträdande ordförande Elsa Ewert bekläs med kedjan och håller tacktal till deltagarna vid middagen och framförallt till sin företrädare.

 


Annons

Annons

Läs mer

2024-06-13 08:28
EU-valet är genomfört - men hur röstades det i Uppsalas studentområden? Miljöpartiet och Socialdemokraterna verkar vara…
2024-06-11 09:28
En ny aktivitetsbox har dykt upp i ekonomikumparken. Boxen, som innehåller sport- och träningsutrustning, är en del av…
2024-06-07 10:55
Under måndagsförmiddagen greps 13 demonstranter i samband med en demonstration i Universitetsaulan. Det rapporterar UNT…