Annons
Annons
Den som tycker det är krångligt med digitala lösningar kan fortfarande gå till receptionerna på campus och köpa utskriftskuponger.
Foto: Sandra Gunnarsson

Skynda ta ut pengar från skrivarkassan


”eduPrint” som används för att göra utskrifter på campus har bytt digital betalningslösning. Den som fortfarande har pengar kvar på det snart inaktiva Payexkontot kan få dem återbetalade.

För att ladda sitt utskriftskonto digitalt har man tidigare betalat via Payex. Denna betalningslösning upphörde i årsskiftet och har ersatts av Danske banks ”Dibs”.

– Den som har pengar insatta på Payex kan få dem återförda till sitt bankkonto fram till 31 januari, säger Pelle Lindé, systemansvarig för eduPrint.

Betalningslösningen fungerar på samma sätt som tidigare. Man går in på eduPrint och klickar på ad credit. För att kunna fylla på pengar digitalt via Dibs behöver de flesta internationella studenter, som tidigare, styrka sin identitet genom att skicka in en kopia på sitt id. För svenskar, norrmän och danskar räcker det att ange personnummer.

Parallellt med den digitala betalningsmetoden kommer man fortfarande att kunna köpa utskriftskuponger i receptionerna på campus. nbsp;


Annons

Annons

Läs mer

2020-10-20 11:06
Efter de uppmärksammade covidutbrott bland studenter på läkarprogrammet och juristprogrammet i början av terminen har de…
2020-10-12 14:42
Expressen har avslöjat att flera studentbostäder i Skatteskrapan, även känd som Studentskrapan, i Stockholm har använts…
2020-10-12 14:07
En student vid Lunds universitet stängs av i en månad efter att ha mailbombat anställda på nationalekonomiska…