Annons

Leksaker för närhet och distans


FRÅGA: Jag är i en heterosexuell relation och vill köpa sexleksaker som vi båda kan ha nytta av. Känns lite skämmigt att bara köpa nåt till mig själv. Vad finns det för grejer som är bra?

Hej Sexleksaker finns det massor av. Det viktiga är att ni båda känner er bekväma med det som ska användas och att ni använder dem på rätt sätt. Då jag inte vet vad för typ av sex eller sexuella praktiker ni har, kommer ni här få lite olika förslag. Produkter som säljs i Sverige håller hög standard och det går till och med att få tag på ekologiska och miljövänliga leksaker.

Letar ni efter produkter till förspelet finns till exempel erotiska spel, massageljus och oljor. För att få lite hjälp på vägen kan spel vara ett spännande inslag – då får ni roliga, lustfyllda och spännande utmaningar. Ni kommer uppleva nya sidor hos varandra vare sig ni har varit ett par i några månader eller flera år.

Ett annat förslag är att prova ett sexlakan. Då kan ni leka med till exempel massageolja, vispad grädde, champagne och andra vätskor utan att behöva bry er om en förstörd madrass.

Om ni har penetrerande sex kan en penisring tillföra extra njutning för er båda. En penisring stramar åt kuken så att erektionen kan bli fylligare och längre. Här får en prova sig fram då det finns väldigt många olika – penisringar som är vattentäta, med vibratorer eller med klitorisstimulerande ringar som har räfflor, knoppar eller piggar. Det finns de som kan användas för onani och för samlag.

Fjärrstyrda sexleksaker kan användas för att skapa gemensamma sexuella upplevelser, vare sig ni är hemma eller ute bland folk. Till exempel vibratorägg där ena kan få tillgång till kontrollen. Det finns butterfly- och fjärilsvibratorer och till och med parvibratorer som ni kan styra från en app i telefonen. Därmed kan den användas som en vanlig parvibrator när ni är tillsammans och som långdistansleksak om ni till exempel befinner er i olika länder. Om ni inte är ute på resande fot och i stället vill fixa till i bostaden finns det en hel del sexmöbler att köpa. Allt från sexgungor och sexkuddar till sexstolar och strippstänger.

Ett annat tips är att blicka åt BDSM och prova ögonbindel, handklovar, bröstklämmor eller en fjäderpiska på varandra. Se dock till att ni har en bra dialog.
Stimulera och utforska varandras anala, erogena zoner med en eller flera analsexleksaker avsedda för par. Ni kan välja mellan analpluggar, analkulor, analdildos, prostatasexleksaker och analvibratorer. Det är väldigt viktigt med rengöring av analleksaker och även om det finns produkter avsedda för detta, funkar det med vatten och tvål.

Använd gärna glidmedel tillsammans med leksakerna. Satsa på ett vattenbaserat glidmedel då silikonbaserat glidmedel kan förstöra leksakerna. Även här finns det massor av olika att välja bland, smaksatta, ekologiska, värmande och så vidare. nbsp; Hoppas detta gett lite inspiration
Må gott och lev njutningsfullt


Annons

Annons

Läs mer

2019-10-01 16:54
Hur viktigt det är att skydda sig vid sex har de flesta av oss fått inpräntat sedan mellanstadieålder, ändå känner många…
2019-09-12 10:04
Tappa hakan är nog ett välkänt uttryck men vad sägs om att tappa näsan? Det är faktiskt exakt vad som skedde för vissa…
2019-06-05 16:08
Vad är ett barriärskydd och vad är de bra för? Hur kan du skydda dig och finns det något för alla? Vill du vara…