Foto: Lina SvenskI fjärde delen av reportageserien "De kallar oss studenter" får vi för andra gången träffa civilingenjörsstudenten Susanna Wärmegård och juriststudenten Morgan Sjövall.

De kallar oss studenter, del 4

Relaterade artiklar

Civilingenjörsstudenten. "Det är klart att jag har sneglat på andra kurser och utbildningar och tänkt att 'det här skulle jag vilja läsa!', men samtidigt måste man ju någonstans bara bestämma sig för vad man vill plugga och satsa på."
Juriststudenten. "Om man jämför med den här terminen och den förra så känner jag mig dubbelt så säker på att juridiken är något jag faktiskt kan vara bra på."

Studenten – detta uppsaliensiska grundämne, lika beständig som utbytbar; en storstarkhinkande generation och framtida Nobelpristagare; en miljardutgift och en statlig investering.
I denna reportageserie följer vi fyra studenter från deras första stapplande steg in i Uppsalas studentliv, till de är färdigutbildade akademiker, med ett nedslag i deras tillvaro per termin. .

I tredje delen får vi för andra gången träffa civilingenjörsstudenten Susanna Wärmegård, som provar på allt Uppsala studentliv har att erbjuda, och juriststudenten Morgan Sjövall, som fått se över sina strikta rutiner i takt med att studiebördan har ökat.