Jävla ledare

Ledare. "Det är säkert en del i hans hämndplan för att jag har skitit i allt vad hushållsarbete heter de senaste veckorna. Det känns varmt bakom ögonen, det sticker över hela kroppen och hjärtat klappar som att jag drack sex storstark igårkväll. Jävla kropp."

Frankensteins examen

Ledare. "Efter dryga tre år vid universitetet – ja, lite oavklarat svinn lämnade jag längsmed vägen – kunde jag, likt doktor Frankenstein (återigen, filmversionen), triumferande utropa ”it’s alive!” när mitt examensbevis kom på posten."

Farväl till Tidningsutskottet

Ledare. "Någon mumlade om 'statligt styrd media' i kommentarsfältet till fullmäktigereferatet där vi skrev om propositionen. Lite väl magstarkt kan jag tycka, men att se på förslaget med skepsis är hälsosamt."

Frågor bortom kompasserna

Ledare. "Självklart ska man rösta på det parti man tror kommer skapa de bästa framtidsutsikterna för Sverige, men glöm inte bort att de även ska skapa de bästa förutsättningarna för dig nu under din studietid."

Pissar i Mississippi

Ledare. "Tyvärr tror jag inte att mina pengar för ”stor stark” kommer göra så stor skillnad för nationernas ekonomi."

Valborg utan Ferdinands mamma

Ledare. "Känslan av att för en helg vara totalt fri och obunden av måsten infann sig aldrig. Till och med valborg kändes som ett måste."

Nivåer av obegriplighet

"Om jag, som har bevakat kåren i fyra år, inte är helt på det klara med vad ett sektionsråd är, och ett sektionsråd som är ett organ i kåren inte har koll på hur kåren fattar sina beslut – hur ska då gemene student förväntas förstå vad kåren gör och hur kåren funkar?" Läs mer

Drömmen om att backa tre gånger runt en tall i fullmåne

Ledare. "Visst, jag får saker gjorda ändå. Men hur många gånger har jag inte slitit mitt hår över jobb utanför kontorstid för att jag vissa arbetsdagar har haft ett uppmärksamhetsspann motsvarande en tvååring på tjack?"

Hjälp, jag är myndighetsanställd!

Ledare. "Det bör inte komma som en överraskning för de anställda att handlingar som förvaras hos, har inkommit till eller upprättats hos en myndighet är allmänna och därmed tillgängliga för media och övrig befolkning."

Jag vill förstå

Ledare. "Folk går liksom inte går runt och lajvar Voldemort, Sauron eller Fan själv när de forskningsfuskar eller river ut sidor ur bibliotekets enda referensexemplar av en kursbok. Motiven bakom dessa handlingar är förstås oftast långt mer komplexa än att man ville vilseleda eller förstöra för någon annan."

Syndicate content