Välkommen till början av slutet!

Ledare. "Slutet flöt bara ut i en grå massa och mynnade ut i ingenting – this is the way the studietid ends, not with a bang, but with a whimper."

Vi granskar, alltså finns vi

Ledare. "...det går inte att komma ifrån det faktum att flertalet av de nyheter som berör kårens och universitetets verksamheter är en snarkfest för många studenter."

Ska babyn fara ut med badvattnet? Igen?

Ledare. "...att skära ytterligare i Ergo och inbilla sig att tidningen kommer klara sig igenom det med bibehållen kvalitet är huvudlöst."

Det vi inte vet om ni vet (och det vi ganska säkert vet att ni inte vet)

Ledare. "Men en sak som vi alla har enats om att man inte kunde något om innan man började på Ergo är kårvalet och vad det ska vara bra för. Och där räcker det inte med en fotnot."

Du kan inte bromsa dig ur en uppförsbacke

Ledare. "Vi kan väl säga att hade Ergo-relevanta nyheter varit ett kärleksintresse som vi försökt få till en dejt med hade vi ungefär vid rektorsbloggen börjat tänka att 'hen kanske inte är så intresserad av mig ändå' och gett upp jakten."

Att skita på egen bakgård

Ledare. "Så sent som förra månaden träffade jag tre internationella studenter som hade gjort en raplåt där de rimmade 'Heimstaden' med 'Swedish bin Laden', vilket kanske ger en liten fingervisning om vad många hyresgäster tycker om sin hyresvärd."

Hi!

Ledare. "Though we’re all Uppsala students’ newspaper, we’re not available to all students. I would love for that to change."

Om dass med svängdörrar

Ledare. "Samtidigt som jag planterar ändalykten på ringen ser jag klart och tydligt att dörren jag nyss kastade mig in genom är av saloonvarianten – svängdörrar med en meter luft både upp- och nertill. Hur kunde jag missa det?"

Förlåt, Lucas!

Ledare. "En dag var Lucas borta. Jag vet inte om det var för att hans praktikperiod hade gått ut eller om han hade tackat för sig för att han inte längre stod ut. Jag hoppas på det förstnämnda."

Fingerpistol vs tjejrack

Ledare. "Killen i kassan uttryckte något slags gillande över inköpet – jag tror hans exakta ord var 'Wapaow! Ni bah kör!' – varpå han gjorde en piruett på plats och avslutade showen med att skjuta oss med sina fingerpistoler."

Syndicate content