Annons
Du som gillar La La Land är No No Thanks för signaturen ”Sofie”
Foto: Lionsgate/Dale Robinette

Ergo förmedlar


Söker du en armbrytarkompis, pluggkamrater eller ditt livs stora kärlek? Försöker du bli av med din gamla guldfisk, obskyr kurslitteratur eller din oskuld? Look no further Nu kan du helt anonymt annonsera efter allsköns grejer och personer här på sidan.

nbsp;

Grabb sökes...

...för (inte alltid helt laglydiga) äventyr, hemma som ute. Damen som vill ha sällskap är 28, retsam, djurfantast, känslomänniska och blir ofta beskylld för att inte bete sig helt svenskt. Ifall du är bilmekaniker är det extra hett just nu i besiktningstid. Hon är även rätt bestämd av sig så det är säkrast att du är minst lika eller ännu mer bestämd. Väldigt förtjust i vissa sorters motion men avskyr andra.

Svar till: Spinster in the woods

Filmintresserad?

Jag är intresserad av att hitta en intressant person som är intresserad av att titta på intressanta filmer med mig. Jag är inte intresserad av någon som fann La La Land intressant.

Svar till: Sofie

nbsp;

Gillar du skidåkning eller improvisationsjazz?

Då kan du swipea vidare. Är du (man) däremot intresserad av en lagom cynisk 30-åring (kvinna) med intresse för djur, människors livsöden och vin så kanske du kan vara något för mig. Är otroligt ointresserad både av att skaffa och att träffa andras avkomma, men funderar på att skaffa kanin.

Svar till: Delad bitterhet i vårsolen


Annons

Annons

Vill du synas här?
Mejla din annons (på max 500 tecken) till red@ergo.us.uu.se så publicerar vi den i nästa nummer. Du som vill svara på en annons mejlar samma adress och uppger signaturen till den annons du vill svara på, så vidarebefordrar vi ditt meddelande till nbsp; den sökande. Redaktionen förbehåller sig rätten att välja bort annonser som är stötande eller som uppenbart avser göra reklam för en produkt eller tjänst.

Läs mer

2024-04-10 13:20
Studentpanelen från Psykologprogrammet på Uppsala universitet besvarar varannan torsdag vanliga studenthälsorelaterade…
2024-04-04 08:51
KONSUMENTKOLLEN. Vad är egentligen skälig hyra? Vad gör man om man hyr i andrahand och tror att man betalar för mycket…
2024-03-27 12:46
Studentpanelen från Psykologprogrammet på Uppsala universitet besvarar varannan torsdag vanliga studenthälsorelaterade…